Blog

Binnenkijken ~ Een roze Kerst met sterren, glitters & champagne.

Dit jaar was ons huis al wel heel erg vroeg in kerstsferen gehuld. In augustus nam ik samen met een leuk team namelijk een binnenkijker op voor het Eva magazine dat in december uitkomt. Zo kwam het dat het huis in de zomer al naar eucalyptus rook en dat de meiden op een warme dag na schooltijd in een maillot werden gehesen om lieflijk samen piano te spelen of koekjes te versieren.

En ook op dit moment van schrijven (half november) is de kerstdecoratie al uitgestald. Omdat we midden tussen de verhuisdozen zitten, ontbreekt een grote boom vanuit praktische overwegingen. Maar ook zonder kerstboom kun je flink uitpakken!

Graag deel ik in dit blog mijn feestelijke en simpele stylingtips met je. Zodat je de boel thuis ook lekker feestelijk kunt aan kleden. Bereid je voor op heel veel glitter, roze, confetti en champagne- de ingrediënten die mij in ieder geval meteen in de feeststemming brengen!

Styling: Inge Bruins // Fotografie: Vierdeliefdefotografie & Inge Bruins // Make-up en kleding: Tres Jolie Visagie // In opdracht van EO Eva

Easy Christmas Styling Tips:

*. Als tafellaken kun je heel goed een dekbedovertrek gebruiken. Persoonlijk vind ik een nonchalante look erg leuk, de kreukeltjes staan juist speels en dat scheelt weer strijken.

*. Met gekleurde confetti geef je de tafel direct een feestelijk tintje.

*. De poster ‘Noel’ maakte ik zelf met een groot stuk wit papier en een markeerstift. Zo kun je heel handig je eigen poster maken of favoriete quote inlijsten en hier per seizoen mee wisselen.

*. Als taarttopper knipte ik sterren uit gekleurd papier die ik op saté prikkers plakte. Super simpel en helemaal in je eigen kleur en grootte samen te stellen.

* . Als persoonlijk naamkaartje voor aan tafel kun je sinaasappelschijfjes afbakken en met een touwtje en een takje eucalyptus bevestigen aan het bestek. Ik had kleine kaarsjes in hetzelfde kleurenthema dus die bond ik er ook aan vast. Extra leuk is het om de eerste letter van je gasten te stempelen en er ook bij te binden, bijvoorbeeld op hetzelfde gekleurde papier als de taarttopper.

Ook in de andere vertrekken van het huis mag de kerstversiering niet ontbreken. De meiden willen ook graag iets moois op hun kamer en door alleen al een boompje in de badkamer neer te zetten, is deze ook meteen kerstproof.

Wanneer het magazine in de winkels ligt, zal ik extra foto’s toevoegen die door Vierdeliefdefotografie zijn gemaakt. Zij maakte namelijk nog veel meer prachtige plaatjes in deze feestelijke setting, waarop je meer van het interieur terug ziet en ook van de modelletjes die schitteren.

Voor nu alvast veel plezier gewenst met het decoreren van je huis. Je hoeft er niet veel nieuws voor in huis te halen hè! Die posters kun je zelf maken, hang wat sterren op en strooi confetti in het rond en je bent al een heel eind! Happy Festive Season, ~Inge

Productinformatie:

taart: Taart van Martine // servies : Atelier de Schor, Papendrecht // bestek: Loods5 // papieren sterren: Loods5 // roze letterbord: Hema // roze kan/vaas : Het Onderhuis, Sliedrecht // taartschaal: Het Onderhuis, Sliedrecht // papieren kerstballen: Intratuin //

4 Reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.