Blog

Reis kriebels

Nu de zon zich steeds meer laat zien, het zo heerlijk rustig waait en je ’s avonds nog kinderen buiten hoort spelen, krijg ik er zin in. Vakantie! Naar kleurige plekken, rustige stranden, bijzondere tradities en eindeloos hapjes en drankjes in de buitenlucht.

Om je een beetje te laten mee genieten, maakte ik een paar collages. Van pril Spaans voorjaar tot een zonnig warm Spaanse zomer. Kijk je mee?

Desktop127

Wanneer het nog een beetje grijs is, maar de jassen toch thuis worden gelaten; de mensen elkaar weer ontmoeten op het plein; bloesem ontpopt en er overal kinderen spelen. (foto’s gemaakt in Vigo) 

Desktop128

Wanneer de visvangst weer overvloedig is; men dit gezamenlijk viert door sardientjes te bakken op het strand en echte durfals alvast een duik nemen. (foto’s gemaakt aan de Galicische kust)

Desktop129

Wanneer de zon zo mooi schijnt dat alles geel lijkt te worden en je niet na hoeft te denken wat je aantrekt: slippers elke dag! (foto’s gemaakt in Sevilla)

Desktop130

Wanneer de witte huizen zelfs licht lijken te geven en de straten ’s middags stil zijn omdat iedereen liever in de schaduw vertoeft. (foto’s gemaakt in Competa)

Ik geloof dat ik er klaar voor ben… laat die zomer maar komen! Ik krijg wel weer behoorlijk zin in Spanje als ik zo m’n foto’s weer eens bekijk. Heb jij al een vakantie geboekt? Of ben je nog plannen aan het maken?

Stay tuned want binnenkort geef ik hier op de blog wat leuks weg, dat kun je vast wel gebruiken voor je mooie reisverhalen! ~Inge 

IMG_8508

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.