Blog

Moodboard Monday (2)

Deze maandag  weer eens tijd voor Moodboard Monday!

Dit keer laat ik jullie een sfeerplaatje zien van de nieuwe zolder. Deze plaats in huis die vaak wordt gebruikt voor opslag, willen wij graag gaan gebruiken als slaapkamer.

zolder zoveel

De basis van deze ruimte wordt wit, voor de nodige rust die een slaapkamer kan gebruiken. Dit vul ik graag aan met natuurlijke materialen van hout en enkele kleine kleuraccenten. Bijvoorbeeld door een plant (hangplanten zijn trouwens weer erg in!) of een leuk hanglampje. Ik houd van eenvoudige lampjes. Gewoon een simpel snoer met een bolletje eraan. Ik kan al tijden mijmeren over de keuze voor zo’n geinig houten kralen exemplaar of toch een vrolijk roze lampje van HK Living. Details! Maar oh zo leuk om over na te denken.

Desktop

Verder komt er houten schuifdeur op zolder, om wat efficiënter met de ruimte om te gaan. En ohja, zo’n gaaf kledingrek staat ook hoog op mijn lijstje, voor kleding die gezien mag worden!

Kom maar door met die verbouwing, ik heb er zin in!

0 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.