Blog

Achter de schermen

Hallo allemaal,
Lekker van het weekend genoten? Ikke wel. Dit weekend kwam ik op straat een paar bekenden tegen die erg enthousiast waren over de blog. En dat vind ik fijn!! Het grootste compliment dat je als blogger kunt krijgen, is dat iemand haar stoelen mintgroen of roze gaat verven, omdat ze door de blog geïnspireerd was om die kleuren ook in haar eigen huis te halen.

En zelfs als niemand er op zou reageren, dan nog zou ik blijven bloggen. Omdat ik het zelf gewoon zo erg fijn vind om mooie plaatjes te maken en dit enthousiasme te kunnen delen. Maar het is natuurlijk wel altijd een extra stimulans en superleuk om spontane reacties van anderen te krijgen 🙂

Laatst vroeg iemand me hoe lang ik er over doe, zo’n blogpost schrijven. Tjaah, dat is erg verschillend. Soms zie ik iets moois, maak ik een foto, en is het in één keer goed. Andere keren ben ik iets te perfectionistisch en duurt het iets langer. Herinner je je bijvoorbeeld deze foto?

IMG_3998

Nou, aan dat ene plaatje ging dit allemaal aan vooraf:

image

Je begrijpt: tegen de tijd dat ik daadwerkelijk ging ontbijten, was de koffie koud. Het lot van een blogger, zullen we maar zeggen.

Het volgende plaatje was echter gauw gemaakt. Ik was lekker aan het freubelen en maakte er een foto van. (Linker plaatje)
Desktop5

Maar als je iets verder uitzoomd zie je hoe het er daadwerkelijk uitziet, haha:
image

Ik ben nu ongeveer een jaar bezig met i / b  en vind het heel leuk om te doen. Niet alleen om mooie ideeën en beeld te verzamelen of te maken, maar vooral om te merken dat anderen er door worden geïnspireerd. Bedankt voor jullie aanmoedigen en complimenten, enneh… die reacties zijn niet alleen leuk op straat, maar ook welkom op de site! ; )

Hierbij nog een mooi kiekje van ‘achter de schermen’ die ik jullie niet wil onthouden. Zelfs een week voor due date nog hard aan de slag voor een binnenkijker:

bbe928a29b7fa181ac921be8c490eca0

Zo, nu weten jullie ook een beetje hoe het er hier aan toe gaat. Ik hoop volgende week weer een mooie binnenkijker voor jullie te hebben, tot dan!

~Inge

Today I share a little behind the scenes with you. Sometimes I write a blogpost in just a few minutes. Sometimes it takes a little more, as you can see in the weekend collage. It might take 16 pictures or compositions before I got the right one 😉  But I like to blog and I like to put some effort into it. Even if nobody would ever respond, I’d still love to blog and share my creativity. 

0 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.